Header

Inschrijven

Met 460 deelnemers Geslaagde RRR Wandeltocht!

Hardloop en Wandelsportvereniging Road Runners Rucphen organiseerde zondag 9 april haar jaarlijkse Wandeltocht door de vijf Kerkdorpen van Rucphen. De start- en finish was vanuit De Vaart aan de Sint Martinusstraat te Rucphen. Het parcours was iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar, op verzoek was er meer Bos en heide opgenomen en een nieuwe afstand van 6 kilometer toegevoegd voor jonge gezinnen.

De 30 km route was vooral favoriet bij de "Nijmegen lopers" en ging eerst via de Molen naar Zegge, dan rechtsaf bij de Mariakapel weer verder door naar Sint Willebrord alwaar de Lourdes Grot werd aangedaan. Vandaar verder richting Sprundel langs de Monumentale Kerktoren en via Scherpenberg richting Schijf alwaar er verder gelopen werd over de prachtige Rucphense Heide tot weer aankomend bij het Startpunt Rucphen. Welgeteld hebben we de vijf kerktorens van de Gemeente Rucphen kunnen aanschouwen. Er werd heerlijk worden gelopen onder de stralende zon, de vroege starters hadden een lekkere wandeltemperatuur, welke behoorlijk begon te stijgen tot wel bijna 23 graden. Het parcours was verder verdeeld over meerdere afstanden er kon naast de 30km ook een 17, 10 en 6 kilometer worden gewandeld. Met een goede verhouding tussen verharde en onverharde paden.

De organisatie was blij verrast met het hoge aantal deelnemers in totaal hadden zich 460 wandelaars gekozen voor dit wandelevenement, met op de 30 km 91, 17 km 206, 10 km 142 en de 6 km 22 deelnemers.

Wij danken onze vrijwilligers en sponsoren voor het mogelijk maken van deze schitterende Wandeltocht.

Klik op de gewenste nieuwsberichten

General facts about Joomla!