Road Runners Rucphen starten wandelen/hardlopen weer op!

 

Geleidelijk aan zie je dat verschillende loop- en wandelgroepen de trainingen weer voorzichtig oppakken. Het bestuur heeft daarom ook besloten om vanaf dinsdag 16 juni weer ‘rustig en gecontroleerd’ te beginnen met ‘1,5 meter trainingen’. Dit alles met inachtneming van het Protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF, de sportbonden en de VSG de gemeenten, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM. 

In het kort gezegd: we mogen dus weer in groepsverband buiten sporten maar wel onder uitdrukkelijke voorwaarden en dat altijd de onderlinge afstand van 1,5 – 2 meter in acht wordt genomen.

In de openbare ruimte moet rekening worden gehouden met andere weggebruikers. Het mag dus niet zo druk worden dat men niet meer een afstand van 1,5 meter kan aanhouden.

De routes die wij gaan lopen houden rekening met het bovenstaande en zullen voornamelijk over de bredere wegen en bospaden gaan.

Voorts zijn de eerdere maatregelen zoals handen wassen, geen handen schudden etc. nog steeds van kracht.

Een wandelaar/ loper wordt door de trainer en ook mede sporters er op aangesproken als hij de 1,5 meter regel negeert. Dit kan leiden tot het staken van de training!

>> Dus houdt u er aan en verpest het niet voor de anderen.

 

Om te voorkomen dat er dinsdag onverwachts teveel lopers/wandelaars op de training verschijnen willen wij iedereen vragen je komst via de mail kenbaar te maken!

Aanmelden training! mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook!

Lees vooral de details in het “Corona Protocol R.R.R.

 
 
 
 
 
 
 
What do you want to do ?
New mail