Road Runners Rucphen start met Opstapgroep 'Hardlopen voor Beginners'

Road Runners Rucphen start met Opstapgroep 'Hardlopen voor Beginners'

Onze recreatieve hardloop- en wandelvereniging Road Runners Rucphen gaat vanaf dinsdag 19 maart van start met een opstapcursus voor de beginnende hardloper. De opstapgroep is geschikt voor iedereen die de conditie wil verbeteren of weer wil beginnen met hardlopen na een blessure.

LEES MEER >>

 

Tijdens de opstapcursus is er ondermeer aandacht voor loopstijl, ademhaling, opbouw van een training, voorkomen van blessures, sportkleding en schoeisel. Na deze 14 weken bent u in staat om dertig minuten hard te lopen. Het is zeker niet de bedoeling u klaar te stomen voor een hardloopevenement, wij vinden het erg belangrijk dat u gezellig met anderen plezier krijgt in het hardlopen. De training verloopt op een ontspannen, gemoedelijke manier, zodat iedereen het tempo kan bijhouden. De groep wordt getraind en begeleid door de ervaren looptrainers(sters). Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

Informatieavond.

Wilt u meer weten over onze cursus 'Hardlopen voor Beginners'? Wij nodigen u hierbij graag uit voor de 'informatieavond' op dinsdag 12 maart aanstaande in de zaal bij AGORA aan de Rucphense Vaartkant 2b te Rucphen. De deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur en aanvang is om 19.30 uur.

 

Aanmelden kan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met 0165-343131.